SALON DE ÎNFRUMUSEȚARE ÎN BRAȘOV

Servicii de calitate special pentru tine!

AV Studio te așteaptă cu o gamă largă de servicii de înfrumusețare, precum și cu două cursuri de specializare în domeniul aplicării genelor false și hair styling.

Despre AV Studio

Scopul nostru este de a crea momente magice, de relaxare, într-un loc cald. Echipa noastră are experiență în domeniul beauty și te va ajuta să alegi cel mai potrivit look în funcție de dorințele tale.

AV Studio a luat naștere dintr-o adâncă pasiune pentru frumusețe. Dorința noastră de bază este de a deveni un salon de înfrumusețare în Brașov care oferă servicii de top. Echipa AV Studio se află în continuă creștere și evoluție profesională pentru a ne asigura că oferim soluții inovative și de lungă durată clientelor noastre.

Serviciile oferite de salonul nostru sunt multiple și complexe. Astfel, clientele noastre găsesc într-un singur loc tot ce au nevoie pentru a se relaxa și a-și recâștiga frumusețea.

Indiferent că dorești o coafură nouă, extensii de gene, un machiaj special, un moment de relaxare sau o manichiură uimitoare, vei găsi expertul potrivit în echipa AV Studio – Salon Brasov.

Te așteptăm într-o atmosferă primitoare și relaxantă, unde vei uita de stresul de zi cu zi și te vei lăsa rasfățată cu adevărat.

Redobândește încrederea în tine și simte-te cu adevărat frumoasă la AV Studio! Programează-te acum!

500 Clienți Mulțumiți
23 Tipuri de servicii
7 Membrii de echipă
130 Spațiu (MP)

AV Studio - Unde Frumusețea Prinde Contur!

AV Studio – Salon Brasov – este locul potrivit pentru tine dacă îți dorești să găsești o gamă variată de servicii de înfrumusețare într-un singur salon! Pe lângă servicii profesionale, oferim atât cursuri de specializare, cât și produse de înaltă calitate special concepute pentru domeniul aplicării de gene fir cu fir.

Serviciile noastre

makeup

Manichiură

Bucură-te de o manichiură unică și rezistentă.

foot

Pedichiură

Răsfață-ți picioarele și bucură-te de relaxare.

hair

Hair Styling / Frizerie

O coafură nouă îți va oferi încredere în tine.

eyelashes

Aplicare gene false

Gene voluminoase pentru o privire vibrantă.

massage

Masaj

Fă-ți timp pentru relaxare și răsfăț.

makeup (1)

Make-Up

Machiaje pentru orice ocazie specială.

CURS GENE FALSE FIR CU FIR BRAȘOV

Cursuri de specialitate

Cariera ta în frumusețe începe la AV Studio! Îți oferim cursuri de specializare în aplicare gene false fir cu fir și hair styling.
phone

+40 725 336 338

Programează-te acum!

mail

contact@salonbrasov.ro

Trimite-ne un email!

calendar

Luni – Vineri: 09:00 – 18:00

Te așteptăm la AV Studio