Gene fir cu fir

Gene mai voluminoase în 3 pași

Gene mai voluminoase și seducătoare? Fiecare dintre noi își dorește acest lucru! Dar nu fiecare dintre noi dispune de timpul liber și de bugetul necesar pentru aplicarea de extensii de gene.

Dacă ești în grabă și îți dorești o privire de impact în doar 3 pași simpli, atunci am soluția ideală pentru tine.

1. Arcuirea genelor

Știu că este o procedură pe care încercăm să o evităm, dar nu putem să uităm de avantajele pe care le oferă. În plus, dacă vei alege instrumentul ideal, întreaga arcuire va fi mai ușoară și rapidă. Cheia este să alegi un produs de calitate. După arcuire, genele tale vor părea mai lungi.

2. Aplicarea unui primer de gene

Dacă nu ai achiziționat sau încercat încă un primer de gene, atunci nu mai sta pe gânduri. Un primer de calitate va oferi volum, va regenera și hrăni genele tale. În plus, acesta va ajuta la fixarea mascarei. Ce parere au femeile care folosesc deja un primer de calitate?

3. Aplicarea mascarei

Mascara folosim fiecare dintre noi. Dar puțini știu cum se aplică corect acest produs și, mai ales, când se aplică. În primul rând, trebuie să aplici mascara înainte ca primerul să se usuce. În al doi-lea rând, trebuie să faci miscări complexe orizontale și verticale până când fiecare geană este acoperită corect.

Dacă vei ține cont de acești 3 pași, te vei bucura de gene mai voluminoase și o privire vibrantă. Totuși, nu uita că genele tale suferă la fiecare sesiune de machiaj. Curățarea lor în profunzime și folosirea unor produse pentru regenerare este importantă. Uite ce produse îți recomandăm noi: