Gene fir cu fir

5 Motive să alegi genele fir cu fir

Din ce în ce mai multe persoane aleg aplicarea unor extensii de gene fir cu fir. Iar acest lucru nu trebuie să ne mire, deoarece, acestea oferă numeroase beneficii. Deși pentru unele persoane pare o alternativă costisitoare, atât ca și costuri, cât și ca timp, adevărul este că extensiile de gene fir cu fir te ajută să economisești.

1. Vei economisi timp. Atunci când ai extensii de gene, nu va trebui să îți mai pierzi timpul cu arcuirea genelor sau cu aplicarea mascarei. Astfel, timpul gătirii pentru orice ocazie va fi mult mai scurtă.

2. Vei economisii bani. Indiferent de ocazie, nu va trebui să mai cumperi produse costisitoare cum ar fi mascara, genele false, adezivi de gene false, primer, etc.

3. Vei folosi mai puține produse cosmetice. Cu cât folosești mai puține produse de machaj, cu atât vei avea pielea și genele mai puțin deteriorate. Acestea se vor regenera mai ușor și te vei bucura de gene mai pline de volum.

4. Vei beneficia de un look mai natural. Cu extensiile de gene fir cu fir, aspectul genelor tale va fi mult mai naturală și elegantă. Acestea se vor pierde prin genele tale, oferind un volum normal și simplu. Astfel, vei scăpa de aspectul artificial pe care îl oferă genele false. Privirea ta va fi mai sinceră și elegantă.

5. Extensiile de gene fir cu fir sunt rezistene la apă și durabile. Plouă sau ninge? Dacă ai extensii de gene, atunci nu ai nicio grijă. Acestea sunt construite pentru a fi rezistente la apă și alte fenomene, oferind o durabilitate ridicată.

Te-am convins să încerci și tu extensiile de gene fir cu fir? În shop-ul nostru găsești o gamă larga de gene fir cu fir, precum și de produse și accesorii necesare aplicări acestora. Uite ce produse îți recomandăm!